Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra4.7g3.8kcal0.8g0g0g0g
Voi 0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g0.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.4g2kcal0.1g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g25kcal2.2g0g1.8g0g
Valittu annoskoko7g12kcal1.1g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.6g0g0.5g0g
Arvot/100g100g191kcal16.9g0g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136