Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 5.3g4kcal0.9g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal1.8g0g0.6g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.9g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.5g0g0.2g0g
Arvot/100g100g102kcal13.6g0g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638