Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)2g14kcal0g0g1.6g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g2g10kcal0.2g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g55kcal0.8g1g5.2g0g
Valittu annoskoko7g27kcal0.4g0.5g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.2g0.3g1.3g0g
Arvot/100g100g414kcal6.1g7.6g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583