Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g1.9g9kcal0.1g1g0.5g0g
Hermesetas-jauhe0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g54kcal1g2.4g4.6g0g
Valittu annoskoko7g27kcal0.5g1.2g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.3g0.6g1.2g0g
Arvot/100g100g409kcal7.6g18.2g34.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038