NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe2.2g7.4kcal0.1g1.6g0.1g0.1g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)3.1g5.6kcal0.3g0.2g0.4g0g
Rypsiöljy Eldorado0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g30kcal0.8g3.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko7g15kcal0.4g1.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g228kcal6.2g29.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651