Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g27kcal0.8g3.2g1g0.2g
Valittu annoskoko7g13kcal0.4g1.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g206kcal6.2g24.6g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589