Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g2.3g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.1g3.8kcal0.2g0g0.4g0g
Herne kuivattu3.1g8.8kcal0.6g1.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g35kcal2.4g3g1.6g0.6g
Valittu annoskoko7g18kcal1.2g1.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.6g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g272kcal18.5g23.1g12.3g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161