Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g1.1g3.8kcal0.2g0.6g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Mustikka pirkka 200 g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g30kcal0.6g3.4g1.6g0g
Valittu annoskoko7g15kcal0.3g1.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g0.9g0.4g0g
Arvot/100g100g222kcal4.5g25.4g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618