Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 3.1g1.8kcal0.3g0.1g0g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g20kcal1.4g2.6g0.4g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.7g1.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.7g0.1g0g
Arvot/100g100g151kcal10.8g20g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104