Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka1.6g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Cashewpähkinä 0.6g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Fariinisokeri0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Päärynä kuorittu 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g30kcal1g1.4g2g0.2g
Valittu annoskoko7g15kcal0.5g0.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.3g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g227kcal7.6g10.6g15.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597