Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä3.9g14kcal0.3g1.3g0.9g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g0.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g35kcal0.8g3.8g2g0g
Valittu annoskoko7g18kcal0.4g1.9g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g1g0.5g0g
Arvot/100g100g265kcal6.1g28.8g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186587