Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.7g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.1g3.8kcal0.2g0g0.4g0g
Aurajuusto0.7g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g31kcal1.8g0g2.6g0g
Valittu annoskoko7g16kcal0.9g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.5g0g0.7g0g
Arvot/100g100g231kcal13.4g0g19.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211771