Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g2g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g1.5g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g1.2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g11kcal1g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.5g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g85kcal7.5g3g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961