Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g3.1g5.6kcal0.6g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)1.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)0.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g21kcal2.2g0g1.2g0g
Valittu annoskoko7g11kcal1.1g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.6g0g0.3g0g
Arvot/100g100g159kcal16.7g0g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398