Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi0.8g2.8kcal0.4g0.3g0g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g0.8g2.9kcal0g0.8g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1.6g5.5kcal0.2g1g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.5g3.3kcal0.1g0g0.3g0g
Rusina 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g47kcal1.4g4.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko7g23kcal0.7g2.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.4g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g349kcal10.4g35.8g16.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405