Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g7kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g54kcal3g3g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177