Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)1.5g5.2kcal0.2g1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g0.7g0.8kcal0.1g0g0g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g1g4.1kcal0.2g0g0.3g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 0.7g1kcal0g0.2g0g0g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g26kcal1g2.6g0.6g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.5g1.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g194kcal7.6g19.7g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741