Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra3.5g2.8kcal0.6g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.5g5.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g22kcal1.2g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.6g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g168kcal9.1g1.5g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573