Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4.7g6.7kcal0.8g0g0.4g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.6g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g20kcal1.8g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.9g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g155kcal13.6g4.5g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484