Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.4g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.4g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g8.8kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kauralese 0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g28kcal0.8g4.4g0.8g0.6g
Valittu annoskoko7g14kcal0.4g2.2g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g210kcal6g32.8g6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369