Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkokaali keräkaali 3.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g17kcal1g0.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g8kcal0.5g0.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g125kcal7.5g1.5g9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326