Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g49kcal1g0.8g4.8g0.2g
Valittu annoskoko7g25kcal0.5g0.4g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.3g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g373kcal7.6g6.1g36.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546