Proteiinimustikka piirakka

Siirry sivulle!

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Muussaa/soseuta banaani ja lisää munat, vesi ja rahka joukkoon.

Yhdistä kuiviin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada taikina voidellulle/leivinpaperilla vuoratulle vuoalle ja lisää päälle tuoreita mustikoita reippaalla kädellä.

Paista hieman alle puoli tuntia.

Tarkista välillä ettei piirakka paistu yli, muuten lopputulos on jonkin verran kovempi ja kuivempi.

Piirakka on hyvä nostaa uunista pois vielä vähän kosteana.

Piirakkaa voi nauttia kastikkeen kanssa, joka syntyy helposti maitorahkasta, maidosta ja makeutuksesta (tai proteiinijauheesta).

Parasta piirakka on muhittuaan jääkaapissa joitain tunteja/yön yli.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ellenn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka0.6g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Puuro Nalle Kuntokaura 30g0.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hera+ vanilja (Leader), annos 34g0.6g2.6kcal0.5g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton laktoositon (Valio), annos 500g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g22kcal2g2.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko7g11kcal1g1.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g164kcal14.9g17.9g3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409579