Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi laimennettu 2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal0.8g1g0.6g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.4g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g99kcal6g7.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978