Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g1.2g4.5kcal0g1.1g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g1.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.5g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g0.6g1.1kcal0.1g0g0.1g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g41kcal0.6g4.8g2.4g0.8g
Valittu annoskoko7g21kcal0.3g2.4g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g302kcal4.4g35.3g17.6g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255