Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g59kcal3.1g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278