Kana-feta-salaatti

Kypsennä kana ensin, että ehtii jäähtyä hetken.

Pilko ja sekoita muut.

Mausteeksi päälle tippa oliiviöljyä, tippa viinietikkaa ja ja ripaus pippuria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Sardeba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Kurkku 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Apetina Feta 3% (100g)0.6g0.7kcal0.1g0g0g0g
Atria pehmeän pippurinen ohut leike broilerin fileestä n.92 g kpl kypsennettynä2.4g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal1.2g0g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.6g0g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0g0.1g0.1g
Arvot/100g100g77kcal9.4g0g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189990