Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Herne 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)1.4g1.4kcal0.3g0g0g0g
Tumma pikariisi, Risella0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal0.8g1g0.2g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.4g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g97kcal6.2g7.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652