Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g5kcal0.2g0g0.4g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g41kcal1.5g0g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109746