Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow4.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g5kcal0g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal0g4.5g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063