Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)4.7g14kcal0.1g0.1g1.4g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi (teollinen)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.4g4kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g36kcal0.6g0.2g3.6g0g
Valittu annoskoko7g18kcal0.3g0.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g276kcal4.5g1.5g27.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147024