Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Punakaali 3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Punaviini 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g7kcal0g1.2g0g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0g0.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g54kcal0g9g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289