Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl1.1g5.9kcal0.3g0.1g0.5g0.2g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.4g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g39kcal2.4g0.4g2.8g1.4g
Valittu annoskoko7g19kcal1.2g0.2g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.6g0.1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g285kcal17.6g2.9g20.6g10.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320