Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 0.5g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Spagetti 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g58kcal1.5g3g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143