Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)2g6.5kcal0.3g1.2g0.1g0.3g
Auringonkukansiemen 0.8g5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g36kcal1.2g4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko7g18kcal0.6g2g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.3g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g276kcal9.1g30.3g12.1g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418