Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g5kcal0g0.8g0g0.2g
Valittu annoskoko7g2kcal0g0.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g35kcal0g6.1g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227