Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g1.4g4.5kcal0.2g0.8g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1.4g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g20kcal1.2g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g10kcal0.6g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g146kcal9g13.4g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957