Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.1g14kcal0.1g0.1g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.8g0.5kcal0g0g0.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g36kcal0.2g1.8g3.2g0g
Valittu annoskoko7g18kcal0.1g0.9g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g0.5g0.8g0g
Arvot/100g100g270kcal1.5g13.6g24.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761