Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 3.5g4.5kcal0.8g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal1.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.8g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g90kcal11.8g2.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372202