Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1.6g1.2kcal0.3g0g0g0g
Katkarapu 0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.8g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.4g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g71kcal5.9g1.5g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670