Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%2g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml0.2g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g26kcal0.8g2.2g1.4g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.4g1.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g199kcal6.1g16.7g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284