Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g2.6g5.2kcal0.5g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen2g6kcal0.2g1.1g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g27kcal1.4g2.2g1.2g0g
Valittu annoskoko7g14kcal0.7g1.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g199kcal10.3g16.2g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946