Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkku 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal0g0.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0g0.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g68kcal0g1.5g5.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730