Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)1.2g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1.2g1.6kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.6g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.3g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g74kcal4.4g8.8g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530