Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lohisäilyke0.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g7kcal0.2g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g53kcal1.5g5.9g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718