KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g1.5g6.1kcal1.3g0.1g0.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g0.5g2.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g32kcal3.4g1g1.8g0.2g
Valittu annoskoko7g16kcal1.7g0.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.9g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g240kcal25.4g7.5g13.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533