Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g20kcal1g1.4g1g0.2g
Valittu annoskoko7g10kcal0.5g0.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g152kcal7.6g10.6g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341