Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.7g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g26kcal0.4g3.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g13kcal0.2g1.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g199kcal3g24.2g9.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520