Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1.6g5.7kcal0.1g1.3g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.2g0.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g47kcal0.6g6.6g2.2g0g
Valittu annoskoko7g24kcal0.3g3.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.2g1.7g0.6g0g
Arvot/100g100g352kcal4.5g49.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002