Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5kcal0g0g0.5g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kookoshiutale 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 3.8g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g0.7g4.2kcal0.1g0g0.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.3g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g35kcal0.4g0.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko7g18kcal0.2g0.3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g263kcal3g4.5g25.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976